درآمدزایی با پروانه نظام مهندسی برق
هدف نهایی از قبولی در آزمون نظام مهندسی برق، اخذ آن و درآمدزایی با پروانه نظام مهندسی برق است. از این رو، در این ویدیو، مراحل کامل اخذ پروانه نظام مهندسی و چگونگی درآمدزایی و موفقیت در بازار کار تاسیسات برقی شرح داده می شود.
بخش های اصلی و مهم ویدیو درآمدزایی با پروانه نظام مهندسی برق عبارت است از:
بخش اول. اخذ پروانه: سه گام اخذ پروانه، قبولی در آزمون، عضویت در سازمان نظام مهندسی، ارائه مدارک اخذ پروانه و حقوقی کردن پروانه نظام مهندسی برق
بخش دوم. وظایف و مسئولیت ها: وظایف طراح، وظایف ناظر، مسئولیت ها و ارتقا پایه
بخش سوم. ظرفیت: حداکثر تعداد متراژ سالانه، تعداد طبقات مجاز،
بخش چهارم. نحوه ارجاع کار: گام 1. معیارهای امتیاز دهی، گام 2. اولویت بندی، گام 3. تایید کار
بخش پنجم. روشهای درآمدزایی: مستقیم و غیر مستقیم
بخش ششم. اعتبار و موفقیت
در مورد محل اخذ پروانه یک پیش فرض اولیه را مدنظر داشته باشید، برای طراحی حداقل یکبار باید برای امضای نقشه باید به دفتر فنی مراجعه کرد اما برای نظارت، علاوه بر این امضای نقشه باید حداقل چهار به محل ساختمان برای بازدید و نظارت مراجعه کرد که البته همیشه خیلی بیشتر از این 4 بار است. پس بحث رفت و آمد را مدنظر داشته باشید. می توان در شهری غیر از شهر محل سکونت هم پروانه گرفت و یا بعدا انتقالی گرفت.
حقوقی کردن پروانه اشتغال و نظام مهندسی
حقوقی کردن پروانه اشتغال و نظام مهندسی همان قراردادی است که بین یک شرکت مهندسی و مهندسی که پروانه اشتغال دارد بسته می شود و گاها به اشتباه با عنوان اجاره پروانه و فروش پروانه نظام مهندسی نام برده می شود. طبق قوانین و مقررات ملی ساختمان ایران و مبحث دوم آن، ابتدا شرکت عضو نظام مهندسی (شخص حقوقی عضو نظام مهندسی) با مهندس دارای پروانه اشتغال توافق اولیه ای انجام می دهد. سپس طبق توافق اولیه قراردادی بین شرکت و مهندس منعقد می گردد و در این قرارداد مدت زمان همکاری و مبلغ مورد توافق از مهمترین مواردی است که حتما باید در متن قرارداد ذکر شود.
پروژه های طراحی و نظارت تاسیسات برقی از طرف سازمان نظام مهندسی به مهندس از طریق پرتامل مهندس معرفی می شود که به این اصطلاحا ارجاع کار می گویند. این ارجاع دارای قواعد و مقررات خاصی است که در ویدیو مرور می شود.
پروانه نظام مهندسی یک پروانه اشتغال به کار بسیار معتبر برای ورود به بازار کار حرفه ای بزرگی در کشور است؛ در صورتیکه مهندسی وقت و انرژی را لازم را صرف کند، می تواند درآمدزایی عالی داشته باشد. در اینجا این درآمدها به دو دسته مستقیم و غیرمستقیم تقسیم بندی کرده و معرفی کرده ایم.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.