تفاوت صلاحیت های طراحی و نظارت آزمون نظام مهندسی برق
تا شهریور 95 تنها یک ازمون در رشته تاسیسات برقی آزمون نظام مهندسی برق برگزاری می شد، اما از اسفند همان سال، صلاحیت های طراحی و نظارت از هم تفکیک شده اند. در این ویدیو، می خواهیم تفاوت صلاحیت های طراحی و نظارت از مطالعه و آمادگی برای آزمون تا مسئولیت ها، وظایف و بازار کار بعد از قبولی در آزمون نظام مهندسی برق و گرفتن پروانه نظام مهندسی برق ارائه می شود.
تفاوت صلاحیت های طراحی و نظارت آزمون نظام مهندسی برق:
صلاحیت های طراحی و نظارت، دو آزمون مجزا بوده که هیچ ربطی بهم نداشته و این فرضیه که یکی از این آزمون ها پیش نیاز دیگری است کاملا اشتباه می باشد.
برای شرکت در این آزمون ها باید گرایش خاصی از مهندسی برق را داشته باشید. این دو آزمون در دو روز مجزا برگزار شده و برای هر کدام باید ثبت نام مجزا انجام داد.
در ویدیو پیش رو، ابتدا منابع ازمون معرفی می شود که تفاوت قابل توجهی بین منابع آزمون نظام مهندسی برق در دو صلاحیت های طراحی و نظارت نیست بلکه بیشتر در تیپ و هدف سوالات متفاوت است، در هر آزمون، تعداد قابل توجهی از سوالات بین دو صلاحیت مشترک بوده و شاید دوره برای صلاحیت دیگری مطرح شود.
بعد از قبولی نیز، مهندسین برای هر کدام صلاحیت پروانه نظام مهندسی دریافت کرده و درآمد، مسئولیت و وظایف طراح و ناظر برق کاملا متفاوت است. در ویدیو، به صورت کامل این موارد تشریح شده اما به طور مقایسه ای، مسئولیت ناظر و درآمد برای هر پروژه بیشتر از طراحی است.
شما ویدیوی سوم از شش گام تور آزمون نظام مهندسی برق را مشاهده می کند، در ادامه لینک پنج گام دیگر آورده شده که حتما توصیه می شود با دقت مشاهده کنید:
آزمون نظام مهندسی برق چیست: مزیت و صلاحیت ها، شرایط شرکت، منابع و نحوه قبولی، تاریخ های مهم و بعد از قبولی
رازهای موفقیت در آزمون نظام مهندسی برق: منابع آزمون، تحلیل آزمون، نحوه مطالعه، دلایل عدم موفقیت و راهکارهای تضمینی قبولی
شروع برای قبولی در آزمون نظام مهندسی برق: ابزارهای لازم، زمان های مهم، اشتباهات رایج، چرا قبول نمی شوند؟ و پیشنهاد ویژه
پیروزی در جلسه آزمون نظام مهندسی برق: شرایط برگزاری، الزامات اولیه، راهکارهای موفقیت و نکات تکمیلی
درآمدزایی با پروانه نظام مهندسی برق: وظایف و مسئولیت ها، ظرفیت، نحوه ارجاع کار، روشهای درآمدزایی و اعتبار و موفقیت
دیدگاهتان را بنویسید